Atëherë dhe tani: Shihni si kanë ndryshuar supermodelet e viteve ’90!

Supermodelet e viteve ’90 e bënë modelimin glamour e me plot shkëlqim. Ajo çfarë vlen të theksohet edhe sot është fakti se disa prej ikonave janë ende në pasarelë duke rrëmbyer gjithë vëmendjen dhe duke ruajtur fort imazhin e tyre të një muze!

Shihni si dukeshin atëherë e si duken sot Naomi Campbell, Kate Moss, Tyra Banks, Cindy Crawford, etj.

Naomi Campbell, 1999

Naomi Campbell, 2019

Heidi Klum, 1998

Heidi Klum, 1998

Vanessa Paradis, 1999

Vanessa Paradis, 2019

Carla Bruni, 1996

Carla Bruni, 2019

Cindy Crawford, 1990

Cindy Crawford, 2017

Linda Evangelista, 1992

Linda Evangelista, 2015

Claudia Schiffer, 1996

Claudia Schiffer, 2018

Kate Moss, 1994

Kate Moss, 2018

Previous ArticleNext Article