Lajmet e shtatzanisë nxehin Big Mama-n!!!

Ka qarkuluar këto ditë në media një lajm për shtatzaninë e parë të Big Mama-s.

Ajo nuk është e vetmja që përballet me këtë situatë; fjalë të tilla dalin shpeshherë pa një bazë të fortë, dhe në plot raste mjafton ndonjë foto me barkun pak të fyrë për të bërë të lindin dyshime. Kjo duket ka ndodhur dhe me Big Mama-n, e cila është bezdisur shumë nga të tilla hamendësime, sic e tregoi dhe postimi I vet në Instastory.

Mesazhi I këngëtares ishte një lloj shfryjeje, ku ajo nuk kursente dhe thumbat e fortë, pasojë e indinjatës që I kanë shkaktuar fjalët e pavërteta, sidomos per nje teme te tille delikate.

 

Previous ArticleNext Article