Njihuni me 4 modelet e syzeve, për të cilat s’do të pendoheni kurrë që i keni blerë!

 

Të zgjedhësh syzet për të cilat nuk do të pendohesh pasi t’i kesh vënë vetëm dy herë, nuk është e lehtë. Si një aksesor i domosdoshëm, sidomos në stinën e verës syzet është mirë që t’i zgjidhni sipas formës së fytyrës, pra duke zgjedhur modelet që i shkojnë për shtat fizionomisë së portretit tuaj.

Megjithatë ka katër lloje syzësh që do të dukeshin bukur në çdo portret, e që me siguri ju nuk do të pendoheni aspak që i keni blerë. Për t’i patur pjesë të garderobës tuaj nuk do t’ju duhet të lodheni për t’i gjetur, por mjafton t’i bëni ‘follow’ faqes shopbordo.al dhe gjeni aty syzet më In të momentit dhe më e rëndësishmja çmimi i përballueshëm nga cilido.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article