7 çantat e 2019-ës; Ja modelet që do të shihni gjithandej

Falë pasarelave të modës të sezonit të vjeshtës ne mund të kemi tashmë edhe një listë të asaj çfarë do të jetë në modë sezonin e ardhshëm. Ne do të qëndrojmë te një aksesorë i rëndësishëm siç është çanta dhe ajo çfarë propozojnë dizajnerët me siguri do të shndërrohet në cantën e preferuar të blogereve nëpër rrugët e kryeqyteteve botërore.

Ja cilat janë 7 modelet që do të shihni kudo përgjatë gjithë vitit.

1- Çanta e belit

2- Çantat me push e fije

3- Çantat ‘cilindër’

4- Çantat e thurura

5- Çantat mini

6- Çantat me rrip për në qafë

7- Çantat me një rrip-dorezë dore

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article