Princ George ta vjedh zemrën. Shihni fotot më të lezetshme të tij pak para ditëlindjes së 6-të

Princ George do të mbsh 6 vjeç në 22 Korrik dhe Mbreti i ardhshëm i Anglisë bëhet disa ditës edhe më i lezetshëm. Vitin e shkuar ai u bë ‘vëlla i madh’ për të dytën herë dhe në Maj u bë kushuri i madh i Archit. Pak ditë para ditëlindjes së tij ne kemi mbledhur një album fotografik të vogëlushit

Previous ArticleNext Article