Si të vishemi kokë e këmbë me të bardha këtë verë!!!

E bardha është trendi I këtij sezoni të nxehtë, dhe në përgjithësi, tendencat e 2019-tës nuk bëjnë gjë tjetër vecse e ushqejnë këtë pasion unanim për monokromin. Këtë vit, ka dalë në pah shumë xhinsi I bardhë, qoftë në formën e xhaketës oversize, xhinseve të gjera apo dhe ato të puthitura fare pas trupit; po kështu patën një shpërthim materialet “ëngjëllore“ si dantella e bardhë që mbushi pasarelat e veshjet e rrugës. Kombinimet kokë e këmbë në të bardha I kanë përqafuar firma të njohura si Prada, Loewe dhe Fendi, duke u “infektuar“ edhe ato nga elementi I monokromit. Ja disa mënyra sesi mund të realizohet ky kombinim dhe të dukeni super “in“:

Previous ArticleNext Article