Kë do të zgjidhte Ermali mes Kejvinës dhe Belindës? Nuk mendohet fare, e thotë direkt!!

Me format bombastike, Kejvina Kthella u kthye në figurë mjaft të dashur të emisionit të tij, por angazhimet ne Itali e detyruan bjonden joshëse ta ndërpriste “Xing me Ermalin“.

Një tjetër vajzë po ashtu mjaft e hijshme, Belinda Dragoti e zëvendësoi Kejvinën.

Që të dyja ato janë kthyer në subjektin e një pyetjeje, përballë të cilës Bora Zemani e vuri Ermalin e ftuar tek “Treshat“, duke kërkuar të dinte se kë do moderatori më shumë,Kejvinën apo Belindën?

Ai nuk mori kohë që të përgjigjej, por ia ktheu menjëherë: “Unë e dua shumë Kejvinën, Belinda është një dashuri e re, që akoma nuk jemi njohur mirë. Kështu që zgjedh Kejvinën. Belinda më fal”,- ka qene komenti I Ermalit.

Previous ArticleNext Article