Super në formë: Jona Spahiu nxjerr fotot e para me rrobebanjo pas lindjes së djalit!!!!

Djali I saj Raiden erdhi në jetë shtatorin e vitit të kaluar, dhe Jona Spahiu, që ka qenë gjithmonë elegante, I mori normalisht disa kile nga shtatzania, të cilat nuk nxitoi t`I rrëzonte menjëherë.

 

Jona ka marrë kohën e saj duke preferuar një rënie sa më të natyrshme, rezultatet e së cilës, I tregoi tani përmes dy fotove me bikini të postuara në Instagram. Moderatorja duket super në formë!

Ndjekësve të saj u ka rënë menjëherë në sy ky fakt, ndaj komentet ishin të gjitha lavdëruese. “Je gocë yll“, thotë një prej tyre, “superseksi“, vazhdon një tjetër, dhe dikush që interesohet nëse ka bërë ndonjë trajtim pas lindjes apo palestër, sepse në fakt, duket kaq mirë sa duhet të “japë recetën“!!!

Previous ArticleNext Article