Pantallonat e shkurtra që janë në modë për 2019-tën!!!!

Sezoni i verës mund të kthehet shumë lehtë në sinonim të pantallonave të shkurtra, por këtë vit kemi pasur disa surpriza të rëndësishme në këtë drejtim. 2019-ta mund të shpallet lehtësisht si viti i pantallonave të shkurtra, sepse kjo pjesë jo fort e vlerësuar e veshjes është bërë sot tejet interesante, me një shumëllojshmëri befasuese dizajnesh, duke gjetur vend si në festa, ashtu dhe në zyra. Ja modelet që po “bëjnë namin“:

 

Previous ArticleNext Article