Burra vëmendje; ja një ‘look’ i kompletuar për një verë të freskët!

Çfarë i duhet një burri në verë për një pamje sa më të freskët dhe sportive?

Një t-shirt, një palë pantallona të shkurtra dhe një palë sandale: kaq mjaftojnë për të krijuar një look sa më të përshtatshëm për sezonin e nxehtë, ndaj edhe Bordo jell disa nga sugjerimet më IN të cilat plotësojnë pamjen për një burrë, i cili gjithnjë në plazh duhet të lërë të lirë maskilitetin e tij.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article