Kjo është Valentina, modelja e parë transgjinore e Victoria’s Secret!

Për herë të parë në sfilatën e famshme dhe të lakmuar të Victoria’s Secret mund të jetë e përfshirë një modele trangjinore.

Valentina Sampaio, e lindur e seksit mashkull, e përcaktuar nga psikologu si transgjinore në moshën 8-vjeçare e që 10 vjeç mori emrin Valentina, është modelja e parë që ka dalë në kopertinën e revistës “Vogue” dhe gjithashtu imazh i “L’oreal”, shkruhet në Wikiedia për modelen.

Në fakt vetë përfaqësuesit e “Victoria’s Secret” nuk kanë e kanë konfirmuar deri më tani përfshirjen e e modeles 22-vjeçare në sfilatën e ardhshme, por ka qenë kjo e fundit ajo që ka treguar se do të sfilojë për markën e famshme, duke publikuar momente nga provat e backstage-t.

Sampaio ka lindur në një fshat të Brazilit dhe është 1.79 e gjatë. Ajo ka një karrierë të sukssesshme në modeling, por sigurisht parakalimi në sfilatën e vitit ësht ënjë hap shumë i rëndësishëm për të.

Previous ArticleNext Article