Lei Kraja arsyeja e largimit të Ilda Bejlerit nga Digitalb?!

 

Nuk qe aspak miqësor largimi i Ilda Bejlerit nga platforma Digitalb, pasi moderatorja dhe Dritan Shakohoxha kanë ‘thumbuar’ njëri tjetrin në distancë.

Por duket se pas largimit të moderatores seksi nga kjo platformë, qëndron një tjetër moderatore sportive, e pikërisht Lei Kraja. Sipas Panorama Plus në nisje të sezonit të ri, komentatori Shakohoxha ka dashur të bëjë një ridimensionim të gazetareve të sportit, duke I dhënë përparësi moderatoreve të reja, sicc është Lei Kraja.

Duket se ky vendim nuk i ka pëlqyer aspak Ilda Bejlerit e cila është larguar pasi është konfliktuar me Shakohoxhën.

Previous ArticleNext Article