Gjenden dy turistet që humbën në Alpet shqiptare!

Gjatë ditës sotme qarkulloi lajmi se dy shtetase të huaja, njëra gjermane e tjetra polake kishin humbur gjurmët në Alpet shqiptare.

Turistet kanë hyrë në Shqipëri përmes Malit të Zi, ndërsa prej datës 14 gusht ato kishin humbur kontaktet me familjarët.


Fatmirësisht pak çaste më parë ato janë gjendur dhe janë shëndoshë e mirë. Drejtori për Parqet Kombëtare në Mal të Zi ka shkruar në faqen e tij zyrtare në facebook se dy të rejat janë gjetur, por pa dhënë detaje të tjera.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article