Ira e Gaz Pajës shkëlqen nga nuri i shtatzanisë, fotot tregojnë barkun e rrumbullakosur!

Qe përfolur me kohë, por përpara disa ditësh u mësua përfundimisht se Gaz Paja dhe e shoqja, Ira do të bëhen së shpejti prindër.

Dyshja ishte përpjekur ta mbante sa më larg vëmendjes këtë zhvillim të rëndësishëm në jetën e tyre, por barku I rrumbullakosur I Irës, në fund, I tradhëtoi ( fshehja, për cdo rast, nuk do të zgjaste dot shumë). Tirana Post publikoi foton e parë të saj ku barku shihet qartë, e madje duket edhe se bashkëshortja e aktorit të njohur të humorit qenka në faza goxha të avansuara të shtatzanisë ( se nga dasma, sikur nuk morëm vesh gjë, e paskan fshehur mirë)!!!

Previous ArticleNext Article