Për 2 minuta: Modeli i flokëve që ju bën të dukeni ‘të pasura’

A ka një formulë bukurie që do t’ju bëjë ju të ndiheni më të pasura e me pamje më luksoze? Sigurisht që po dhe ëhtë fjala për një model flokësh që realizoht për vetëm 2 minuta por që i jëp pamjes tuaj një tjetër dukje.

Është fjala për kapjen e flokëve bisht, pas qafe, një model ky që po qarkullon shumë kohët e fundit edhe në pasarela, duke u cilësuar si trendi më i ri edhe nga stilistët më në zë të industrisë.

Previous ArticleNext Article