Pavarësisht ndarjes nga Roberti, këto foto Nora Istrefi nuk i hoqi dot nga Instagrami!!!

Ndarja e tyre qe një lajm që I hidhëroi pamasë fansat; përvcese një prej cifteve më të pashëm të showbizit shqiptar, Nora Istrefi Dhe Robert Berisha kishin një lidhje shumëvjecare, e në raste të tilla, kur shikon të shembet një raport I bukur I ndërtuar në shumë vjet e I rrethuar me dashuri, keqardhja padyshim është e madhe. Por duket se dyshja nuk arriti t`I kapërcente problemet që e cuan marrëdhënien e tyre në krizë. Thuhet se ata jetonin të ndarë prej disa kohësh përpara se ta bënin vendimin publik. Megjithatë, pavarësisht rrjedhës që mori kjo histori, Nora sërish nuk ka mundur t`I fshijë disa foto të ish bashkëshortit në Instagram, si për të treguar se ato momente, do të mbeten gjithmonë një pjesë e saj.

Previous ArticleNext Article