6 aksesorët e flokëve që duhet të blini këtë vjeshtë!

Ajo që konsiderohet si e vjetër dhe e dalë mode tashmë është përsëri e re dhe e këndshme. Aksesorët e flokëve të cilat dikur nuk preferonim t’i perdorni jashtë dyerve të shtëpisë, janë sërish në modë.

Kapëset me kapak
Kjo kapsë e viteve 90-të është kthyer përsëri në modë por vetëm nëse e vendosni në mënyrën e duhur. Mos vendosni shumë dhe njëra mbi tjetrën. Thjesht vendosni dy kapse në anë të flokëve njësoj si supermodelja e Victoria’s Secret Elsa Hosk.

 

Kapset etiketë
Stilistes së flokëve Justine Marjan i pëlqen të përdorë këto kapëse nga Gucci për stilimet e saj. Qëllimi ështē që ti ekspozoni ato prandaj përdoreni këtë kapse si pikë referimi.

Fjongo flokësh e krijuar me copë

Ka fjongo flokësh të cilat i përdorni në shtëpi ndërsa lani fytyrën dhe ka fjongo të cilat që ju luten t’ja tregoni botēs. Lëreni atë tē zakonshmen në shtëpi dhe provoni këto me tekstura të ndryshme.

Fasha e zezë

Kapësja me dhëmbëza

Kapësja krëhër
Askush nuk e kishte menduar se do e shihnim këtë kapse në një pasarelë në New York dhe te modele si Bella Hadid dhe Ashley Graham.

Burimi/Harper’s Baazar

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article