Doni një foto të Arbanës dhe Eduartit në çift: Ja përgjigjia e prezantueses!

Arbana Osmani dhe partneri i saj Eduart Grishaj kanë udhëtuar aq shumë këtë verë dhe ndonëse kurrë nuk kanë pranuar që janë bashkë, nuk ngurojnë të publikojnë foto nga të njëjtat vende që vizitojnë.

‘Xing’-et e vendodhjeve në rrjetet sociale të çiftit kanë bërë që njëra nga fanset ta pyes publikisht prezantuesen e “Dua të të bëj të lumtur” se kur do vijë momenti që Arbana dhe Eduarti të publikojnë një foto bashkë si për të vulosur kështu romancën e tyre.

Po nxirreni dhe një foto bashkë me Eduartin”, i shkruan komentuesja, ndërkohë që Arbana ia kthen: “I kemi për vete!”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article