Nuk del foto me të bijën sepse është mbipeshë: Donald Trump sqaron akuzën!

Presidenti i USA ka patur një akuzë të çuditshme së fundmi, nga ish-asistentja e tij.


Madeline Sesterhout ka qenë asistentja personale e Trump për disa vite, e cila më datë 17 gusht është dehur në restorantin brenda hotelit ‘Embassy Suites’ dhe më pas ka treguar para gjithë të pranishmëve se presidenti Trump nuk dëshiron të dali në fotografi me të bijën Tiffany pasi ajo është mbipeshë.

Donald Trump ka mohuar menjëherë raportimet e ish-asistentes së tij duke thënë se këto janë akuza false dhe shumë lënduese dhe se tashmë ai planifikon të bisedojë me vajzen e tij për këte situatë.


Më pas shtoi se i vjen keq për ish-asistenten Madeline Sesterhout pasi ajo ishte dikush që bënte një punë të shkelqyer.

Previous ArticleNext Article