Çizmet e gjata që shkojnë me çdo gjë këtë vjeshtë

Çizmet e gjata, veçanërisht ato të larta deri te kofshët janë shumë në modë. Këto lloj çizmet janë ato që të dallojnë nga turma, sidomos nëse zgjedh t’i veshësh siç duhet dhe të godasësh me kombinimet apo modelet e tyre.

Një palë të zeza nuk dalin kurrë nga moda por ama këtë sezon ka modele interesante që ja vlejnë të shihen. Nga çizmet ngjyrë të bardha te ato me print animal apo ngjyra të theksuara e të guximshme siç është e kuqja, shihni më poshtë sugjerimet për çizmet e kësaj vjeshte.

 

Previous ArticleNext Article