Mihrije Braha 51 vjec me bikini, konkuron 20 vjecaret!!!

Mihrije Braha, që kur u shfaq në fillim si këngëtare në sytë e publikut shqiptar, goditi sa me zërin, aq edhe me pamjen e saj.

Ajo ka arritur ta ruajë bukurinë e fytyrës, pavarësisht se mosha kalon.

Mihrija ndërkohë tregoi se edhe kujdesi I treguar për trupin, ka dhënë frytet e tij. Ajo është 51 vjec, por shfaq në plazh forma për tu pasur zili dhe nga vajzat e reja!

Disa muaj më parë, Mihrija u përfol se ishte shtatzënë, duke ngjallur kureshtje të menjëhershme nisur nga mosha e saj. Këngëtarja u shfaq në një foto me fustan elegant dhe bark të rrumbullakosur, por sic sqaroi më pas edhe vetë, bëhej fjalë thjesht për një shaka!!

Previous ArticleNext Article