Disa shenja që tregojnë se ende e ka mendjen tek ti!!

Femrat dhe meshkujt e përjetojnë ndryshe ndarjen, por duket se  meshkujt janë ata që mbeten deri diku “të kapur emocionalisht“ pas marrëdhënies me ish partneren. Te pakten keshtun thuhet. Edhe nëse e mohon me forcë, është e lehtë ta kuptosh nëse ish-I të ka akoma në mendje. Ja disa shenja:

 • E dashura e tij aktuale të sheh si kërcënim
 • Nuk I ka fshirë ende fotot me ty në rrjetet sociale
 • Miqtë e përbashkët të thonë se vazhdon e flet për ty
 • Thotë poshte e lart se të urren ( në fakt jo)
 • I bie telefonit tënd pasi ka pirë shumë
 • Shokët e tij I gjen ende rrotull teje
 • Kur mëson se po shihesh me dikë tjetër, nis e bëhet keq
 • Ka tentuar të të sabotojë marrëdhënien aktuale
 • Vazhdon të ruajë marrëdhëniet me miqtë dhe familjen tënde
 • Kur flitet për ty, nuk I përmban emocionet
 • Kur qëllon afër teje, kërkon të të prekë
 • Shpik lloj-lloj arsyesh për të qenë në vëmendjen tënde.
 • Nuk krijon lidhje të tjera serioze
 • Facebook-un e ka plot me melodi të trishtura dhe këngë dashurie
 • Mban akoma rroba që I ke blerë ti
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article