Vajza e Sylvester Stallone-s është rritur dhe po i mahnit të gjithë me bukurinë  e saj!

Aktori i famshëm hollivudian Sylvester Stallone është shumë krenar me vajzat e tij, Sophia, Sistine dhe Scarlet . Por ndonëse dhe dy të tjerat janë mjaft simpatike, Sistine është ajo që po rrëmben të gjithë vëmendjen me bukurinë  e saj.

Në moshën 21 vjec, ajo ende nuk  e ka vendosur rrugën që do të zgjedhë në jetë: të bëhet modele apo të ecë në gjurmët e të atit në kinematografi.

Së fundi ndërkohë, u shfaq në një event mode, një prezantim të Ralph Lauren dhe i tërhoqi si me magnet të gjithë vështrimet!

Sistine është sakaq dhe një “fenomen“ në rrjetet sociale me më shumë se një milion admirues në Instagram!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article