Viti i Ri shkollor do të thotë: Vit I ri, veshje e re, atlete të reja!

Erdhi koha për t’u kthyer në shkollë… A nuk ju sjell ndërmend të njëjtën pyetje dhe a nuk ju vë përpara së njëjtës dilemë Çdo vit? Çfarë atletesh dhe cilën veshje do të zgjedh për fëmijën/fëmijët e mi?  Ky vit i ri do të jetë mbartës i të njëjtit stil si vitin e kaluar, apo ka të reja në horizont dhe fëmija juaj ka vendosur që të ndryshojë?!

Shijet e fëmijëve tuaj i njihni vetëm nëse i lejoni ata të zgjedhin dhe të provojnë atë që duan duke i shoqëruar në cdo hap…

Sport Vision këtë prag të vitit të ri shkollor sjell per ju dhe femijet tuaj pafundësi zgjedhjesh, duke ofruar risitë më të fundit të modës sportive.

Oferta e Sportvision këtë vit është e parrezistueshme: Kostum + Cante + Atlete = 7900 Lek.

Sigurisht ju duhet të dukeni mire gjatë gjithë vitit , dhe këto veshje do t’ju shoqërojnë Çdo muaj, në Çdo detyrë dhe në Çdo eksperiencë të rëndësishme.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article