Rubrika e re në “E diell“ është vajzat zgjedhin djemtë, dhe audicionet u hapën!!!

E njoftoi Nevina Shtylla,  përmes Instastory-t rubrikën më të re që do t’i shtohet spektaklit “E Diell”. Ajo titullohet “Për’Puthesh” dhe gjejeni pak, në qendër ka pikërisht marrëdhënien mes djemeve dhe vajzave.

Faqja zyrtare e programit njoftoi hapjen e audicionit, dhe padyshim, interesi nuk ka për të qenë I vogël!  Për të gjithë ata që kanë ndjekur “Uomini e Donne” në Canale 5 apo “The Bachelor” , tingëlloi dicka e njohur. Nevina tregoi dhe cilat do të jenë dy protagonistet e para të emisionit. Formati është klasik: Antoneta dhe Ina vendosen përballë djemve të përzgjedhur për të “vënë gishtin“ duke përcaktuar kështu se cili do të jetë “princi I tyre“.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article