Cfarë veshi Emina Cunmulaj në festën e 35 vjetorit që i la pa mend të gjithë??

Përpara disa ditësh kishte ditëlindjen dhe Emina Cunmulaj e kaloi me të dashurit e saj të zemrës ditën e vecantë të saj.

Por kremtimi nuk u mbyll aty. Festa vazhdoi mbrëmjen e kaluar në diskotekë, me balerina që mbanin në fytyrë foton e modeles shqiptare.

Dhe ndërsa tregoi pastaj fotot nga shtëpia me një tufë gjigande tullumbacësh të mrekullueshëm, Emina u shfaq tepër joshëse me një fustan të zi të shkurtër e të puthitur pas trupit, I cili I nxirrte në pah format e saj që kanë mbetur perfekte edhe pas sjelljes në jetë të dy fëmijëve! Normal që të gjithë do të flisnin për të, dukej super!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article