Shhh, mos tregoni që i mësuam! Gjërat që djemtë vënë re në fshehtësi tek një vajzë!

Mendohet se burrat nuk u kushtojnë vëmendje detajeve të vogla tek gratë, por shohin thjesht gjërat sipërfaqësore. Në fakt nuk është plotësisht e vërtëtë. Ato shpesh u kushtojnë rëndësi gjërave që neve as nuk na shkojnë ndërmend. Për këtë arsye është mirë që ne t’i dimë këto gjëra në mënyrë që t’i përdorim ato më pas në avantazhin tonë.

Bright Side një listë të gjërave që djemtë shohin në fshehtësi tek një vajzë.

Shprehia e fytyrës

Aftësia për të lexuar fytyrat u jep djemve një mundësi për të kuptuar se çfarë duan vajzat edhe para se t’i njohin. Ky komunikim joverbal (pa fjalë) mund t’i nxisë ato, sepse i ndihmon të ndihen të veçantë.

Ngjyrat që një vajzë pëlqen

Pra, kur një grua zgjedh një ngjyrë të caktuar për të dalë me të dashurin ose bashkëshortin e saj, ajo dërgon sinjale nënndërgjegjeshëse për disponimin e saj për mbrëmjen dhe intuita e partnerit të saj për ta kuptuar këtë, bën që mbrëmja të shkoj më tej me pëlqimin e të dy palëve. Psh: E kuqja simbolizon energjinë dhe pasionin; e zezë simbolizon elegancën, besueshmërinë dhe drojën; rozë simbolizon ngrohtësinë dhe ëmbëlsinë.

Këndimi ose jo në dush

Personat që këndojnë në dush janë më të prirur për të treguar lehtësisht atë se çfarë ndjejnë. Nuk është për t’u habitur që burrat i kushtojnë vëmendje kësaj, sepse i ndihmon ata të imagjinojnë dhe përpunojnë disponimin e partnerit të tyre, i cili do t’i ndihmojë ata dhe të ardhmen e marrëdhënies së tyre.

Mënyra se si komunikojnë me mesazhe

Texting është një hapësirë ku gratë mund të zbulojnë ndjenjat e tyre të vërteta dhe zakonisht janë më të sinqerta, dhe njerëzit e dinë këtë. Kjo është arsyeja pse burrat përpiqen të deshifrojnë të gjitha shenjat që ata marrin në mesazhe. Ja një fakt interesant: gjuhëtarët thonë se fjalët që ne përdorim tregojnë shumë për karakterin tonë. Frazat e shpeshta si “Mendoj, ndihem” nënkuptojnë që një person është i përqendruar tek vetja.

Pija që pëlqen

Verë e bardhë dhe ushqim deti me miqtë, verë e kuqe kur theksohet. Preferencat në pije, si dhe në ushqim dhe rroba, mund të tregojnë shumë për një person. Disa njerëz i kushtojnë vëmendje kësaj, kështu që ata do të dinë se çfarë të porosisin më pas dhe disa njerëz e bëjnë këtë për të zbuluar gjendjen aktuale të të dashurve të tyre. Njerëzit gjithashtu vërejnë nëse gratë pijnë, për të kuptuar nëse janë të varur nga pija apo jo.

Veshjet që vesh për t’i bërë përshtypje

Po, burrat i kushtojnë vëmendje rroba. Ata nuk kujdesen për markat, koleksionet më të reja ose etiketat e çmimeve. Por gjithmonë do t’i kushtojnë vëmendje ndjenjës së elegancës, stilit dhe seksualitetit.Është gjithashtu e mundur të kuptojmë qëndrimin e një gruaje ndaj një djaloshi të veçantë bazuar në mënyrën se si ajo është e veshur: nëse ajo shkon në një takim me një fustan të mrekullueshëm dhe me flokët e saj në mënyrë të përkryer, ndoshta është shumë e interesuar për djalin, por nëse ajo nuk kujdeset dhe vjen me veshjen e saj të përditshme, ndoshta është një shenjë e keqe.

Konsumojnë shumë ushim apo jo?

Në shumicën e rasteve, gratë preferojnë të hanë sallatë në një takim. Ato pranojnë se, nga njëra anë, janë të frikësuara se japin përshtypjen e dikujt lakmitar apo dikujt që ha shumë. Në realitet, kjo sjellje ka efekt të kundërt. Gratë që hanë sallatë duken të turpshëm, vetëdijshëm dhe si rezultat, më pak tërheqës në krahasim me një grua që urdhëron një biftek dhe duket e sigurt dhe i relaksuar. Përveç kësaj, në këtë situatë, meshkujt ndihen më rehat sepse janë në një takim me një person, jo me lepur.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article