Moderatorja  e famshme pret flokët për të parën herë në 25 vjet, dhe rezultati I cuditi të gjithë!!

Michelle Hunziker vendosi pas një cerek shekulli të priste flokët dhe përmes rrjeteve sociale, ndau me fansat cdo moment të gjestit të saj “ të guximshëm“.

“ Për një që nuk I ka ndryshuar flokët kurrë, ky është një veprim mjaft I  vështirë“, është shprehur Michelle, një prej figurave më të dashura të televizionit italian, e cila ka vendosur sidoqoftë t`I besojë duarve të parukierit të saj.

Megjithatë, për të gjithë ata që prisnin një ndryshim drastik, ky në fakt, nuk ishte aspak rasti!!!. Michelle preu vetëm pak majat dhe risia ishte që për herë të parë, preu dhe baluke, të cilat për hir të së vërtetës, I shkonin jashtëzakonisht shumë! Por edhe kaq, asaj iu duk mjaftueshem dhe mendon se pas 25 vjetësh, një ndryshim në pamje, e ka bërë!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article