Ylli i “Sex and the city” baba në moshën 64 vjeçare

Aktori Chris Noth i serialit të famshëm “Sex and the City” do të bëhet baba për herë të dytë.

64-vjeçari dhe bashkëshortja e tij Tara janë në pritje për t’u bërë prindër për herë të dytë dhe siç ka zbuluar edhe vetë Noth do të bëhen me djalë.

“Orion do të bëhet me vëlla”, shkroi Chris në Instagram poshtë një fotografie të gruas së tij duke prekur barkun. Chris dhe Tara mirëpriten djalin Orion gjatë vitit 2008 dhe u martuan në Haëaii në prill të vitit 2012.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article