Lëkundjet e tërmetit, cfarë ndodhi në studiot e Top Channel!!! ( VIDEO)

Top Channel tregoi përmes një videoje të postuar në Youtube sesi u ndjenë lëkundjet  e forta të tërmetit në studiot e tij  dhe tregoi reagimet e njerëzve. Një pjesë e punonjësve janë larguar me vrap, ndërsa të tjerë kanë tentuar të gjejnë mbrojtje poshtë tryezave të punës.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article