Media italiane koment fyes për tërmetet në Shqipëri, cfarë i shkruan Ermal Meta!

Italia qe ndër vendet e para që shprehën solidaritet me popullin shqiptar dhe përcollën gadishmërinë për t`I ardhur në ndihmë vendit tonë në një moment tgë vështirë si ky. Megjithatë, në shtypin Italian nuk ka munguar dhe ndonjë koment fyes si ai që publikoi  media “Rolling Stone Italia” për tërmetet e 21 shtatorit. “Tërmeti mbërrin në Itali nga Shqipëria. E shikoni cfarë ndodh kur I mbani portet hapur? Cfarë të paushqyerisht, bëjnë të dridhen shtëpitë në gjysmën e Puglias!”,- shkruante ajo.

Por reagimet duket kanë qenë të forta, përderisa komenti u fshi nga faqja pas disa minutash. Ermal meta sidoqoftë ia bëri një koment. “ Nga anët tona, quhen të pafat“, ka shkruar ai, duke evidentuar kështu cinizmin e autorëve të komentit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article