Çizmet ‘e shëmtuara” po pushtojnë Instagramin dhe ne s’dimë a t’i pëlqejmë a jo?!

Ato mund të cilësohen nga shumica prej nesh si çizme “të shëmtuara e që nuk do t’i vishnim asnjëherë.

Ama, nuk mendojnë kështu shumë vajza e blogere që i kanë rrëmbyer menjëherë këto çizme të “Manu Atelier”, e madje edhe emrat e njohur si Bella Haddid, Sarah Jessica Parker apo Eva Chen që janë fotografuar me ato veshur.

Në këto ditë, çizmet për të cilat po flasim janë kthyer në një trend dhe po shihen gjithandej në Instagram.

Previous ArticleNext Article