“Dance With Me“: në mes të show-t, ikin dritat!!

Për Shqipërinë e përpara shumë viteve, mund të mos konsiderohej dhe aq cudi ndërprerja e energjisë elektrike. Por edhe atëherë, ishte ca e pazakontë që “ikja e dritave“ të ndodhte live, në një emision televiziv! Atë kohë na e risolli në kujtese incidenti i shenuar gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë në “Dance With Me” , ku energjia elektrike u shkëput pak përpara se të performonin Mateus Frroku dhe Eliona Pitarka. Alketa megjithatë e mori shpejt situatën në dorë, dhe teksa energjia vonoi të kthehej, VIP-at në konkurim, sic e tregoi videoja e siguruar nga “ xing.al“, ia nisën këngës.

 

View this post on Instagram

 

Ikin dritat në Dance with me, kasti ia nis këngës?

A post shared by Xing.al (@xing.al) on

Previous ArticleNext Article