Fotoja e Melania Trump që po bën namin në internet!!!

Melania Trump e ka treguar se kur vjen fjala tek shijet në veshje, ato i ka me bollëk ( ashtu sic ka me siguri edhe këshilltat e atyre qe e njohin mire elegancën dhe stilin).

Por ndonjëhere, veshjet e saj thjesht nuk përshtaten dhe aq me situatën, sic është rasti më I fundit kur Zonja e Parë e Amerikës mori lopatën për të treguar nisjen e punimeve të një terreni të ri tenisi në Shtëpinë e Bardhë, ndërsa ishte veshur me pallto shik ngjyrë blu dhe një palë këpucë me shkëqim të së njëjtës ngjyrë!

Kombinimi ishte një mishërim I vërtetë elegance, por jo shumë I goditur për atë që Melania po përpiqej të tregonte!

Previous ArticleNext Article