E rrallë: Rudina Xhunga jep e “zhveshur “ një mesazh për kancerin e gjirit!

Rudina Xhunga ka zgjedhur t`I bashkohet fushatës sensibilizuese për ndërgjegjësimin ndaj kancerit të gjirit. Vetëm se moderatorja këtë e bëri e zhveshur dhe e mbuluar vetëm me një peshqir, ndërsa jepte shembullin e saj personal duke bërë një eko.

 

“ Unë jam Rudina Xhunga. Jam mami I një vajze të vogël. A kam frikë nga kanceri I gjirit? Kam..ndaj vij të kontrollohem. Këtë herë kam ardhur të bëj kontrollin e përvitshëm. Sepse kam frikë nga kanceri I gjirit, por jo nga kontrolli. Kjo është një gjë që e bëj përvit, bëje dhe ti“, ishte mesazhi I saj, të cilin e përcolli në mënyrën më të mirë të mundshme, duke e treguar se ben dhe vete!

Previous ArticleNext Article