Pas tetë vitesh martesë, këngëtarja shqiptare më në fund në pritje të ëmbël!

Ndonëse kishte tetë vjet e martuar, këngëtarja shqiptare Yllka Kuqi ende nuk e kishte provuar ndjesinë e mëmësisë. Duket se ajo dhe bashkëshorti po muzikant, Astrit Pallaska, kanë qenë mjaft të zënë e me jetën e tyre profesionale.

Por tashmë prioritetet e ciftit, me shume gjasë, do të ndryshojnë.

“Telegraf” shkruan se këngëtarja do të sjellë në jetë një fëmijë. Një sy I vëmendshëm mund të vërë re dhe fotot e saj të fundit në Instagram, ku shihet e veshur me rroba të gjera, dhe ku fytyra e saj rrezaton lumturi!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article