Nusja kërcen në dasmë me dhuruesin që e shpëtoi përpara 10 vjetësh nga leucemia!!!

Për Greta Hokanson, 1 Shtatori 2006 ishte një ditë vërtetë e rëndësishme: një ditë që ajo kurrë nuk do ta harrojë. Në moshën vetëm 16 vjeçare, Gretës iu desh të luftonte për një kohë të gjatë kundër një sëmundjeje të tmerrshme, leuçemisë, duke kaluar një kimio klasike dhe të dhimbshme, e duke pritur për një dhurues të palcës, I cili të përputhej me të dhënat e saj. Atë ditë, më 1 shtator 2006, Danny Daniels, një i huaj i plotë, rezultoi një donator I tillë, dhe kështu, vajza shpëtoi. Greta thotë se I detyron jetën këtij “ të huaji“, I cili që prej atëherë ne fakt, nuk ka qenë më I tillë për të. Në ditën e saj të dasmës, vajza e kishte rezervuar një kërcim me shpëtimtarin e saj.

Ishte një kërcim për jetën, dhe një falënderim i veçantë për njeriun që i dha shpresën për një jetë normale dhe që realizoi ëndrrën e saj për të vazhduar të jetonte.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article