Kate Middleton bëhet bjonde, a është më mirë?

Ndonëse i pëlqen të bëjë ndonjë ndryshim me ngjyrën e flokëve, Kate Middleton nuk para i preferon ato radikalet, dhe përgjithësisht e kemi parë të qëndrojë tek ngjyra gështenjë .

Por së fundi, dukesha u shfaq me flokët mjaft të celur, duke kaluar kështu në nuancën e bjondes!

Kate rrëmbeu vëmendjen, sepse duket mjaft mirë, edhe me një largim të guximshëm nga tonet e kafes. Disa megjithatë thonë se nuk I ka celur kaq sa duket në foto, dhe se mund të jetë efekti I diellit, por për cdo rast, duket mjaft mirë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article