Në prani të gruas, gazetari shqiptar pranon se do ishte martuar me aktoren shqiptare. Cila është ajo?

Në puntatën e kësaj të shtune në emisionin “Shiko kush Luan” në mesin e të ftuarve ishin në studio edhe çifti i njohur gazetari nga Kosova Milaim Zeka dhe bashkëshortja e tij Edlira Qefalija..

Milaimi u bë pjesë e lojës “Ndaje ose Haje” dhe një nga pyetjet me spec që iu bë në prani të bashkëshortes ishte se nëse nuk do të kishte marrë për grua Edlirën, me cilën personazh të njohur do të ishte martuar.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nuk ngurroi të përgjigjet menjëherë dhe pa u menduar gjatë duke thënë emrin e aktores së njohur shqiptare Roza Anagnosti.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article