Si ta veshim të kuqen dhe rozën pa gabuar!!

Këto dy ngjyra janë kthyer së fundi në njërën prej tendencave kryesore të tapetit të kuq, por me to është shumë e lehtë të rrëshqasësh në gabim.Për këtë arsye, mund të përzgjidhnin nuanca të lehta kombinuar me nuanca më të forta të së njëjtës ngjyrë, e thyer kjo me nje bluzë të bardhë.

Nëse preferoni ngjyrat e ndezura, si kjo e kuqe e fortë, duhet që pjesa tjetër e kombinimit të jetë neutral

Mund të vendosni për një kombinim me shumë fantazi mes të dyja ngjyrave

Të zgjidhni ngjyrë mbizotëruese atë më lehtën, dhe pastaj ta thyeni me një nuancë të fortë

Dikush guxon duke qene eksentrik, përse të mos e provoni dhe ju?

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article