Dolën sandalet e 2020-tës, dhe qenkan super!!!

Ne jemi gjithmonë në kërkim të këpucëve të reja të denja për t’ia shtuar dollapëve tanë – dhe pasarelat Pranverë 2020 janë treguesi më I mirë I asaj që do të vijë. Ato tregojnë rikthimin e takave super të larta platformë, sandaleve me elementë që përfshijnë deri edhe dantellën, thurjet, ngjyrat e guximshme, shapkat e larta. Edhe pse kemi dimrin përpara, nuk do të vonojë shumë e do të gjendemi serish në stinën e sandaleve, ndaj më mirë të jemi të përgatitura falë këpucëve më të mira nga koleksionet e prezantuara në Nju Jork, Londër, Milano e Paris. Ja cilat modele do te jenë “kryefjala“ e sezonit të ardhshëm:

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article