Pas kësaj fotoje të gjithë mendojnë se Katë është përsëri shtatzënë

Faqja zyrtare e Kensington Royal në Instagram ka publikuar një foto të Kate Middleton dhe Princ Williams shkëputur gjatë turit që çifti mbretëror po mban këto ditë në Pakistan.

Por vëmendjen e gjithë ndjekësve e ka rrëmbyer barku i rrumbullakosur i Dukeshës së Cambridge, të cilët kanë vërshuar të shkruajnë komente lidhur me një tjetër shtatzëni të Kate.

Nuk ka pasur asnjë reagim lidhur me këto komente e nuk dihet nëse barku i rrumbullakosur është si rrjedhojë e tre shtatzënive të mëparshme të Middleton apo nëse vërtet çifti mbretëror ka vendosur të zgjerojë familjen pas 2 djemve dhe vajzës Charlotte.

Previous ArticleNext Article