Gisele Bunchen dhe e ëma e re, ngjajnë si dy pika uji! Kur bukuria është në gene!

Fotot e hedhura në Instagram flasin vetë: është përgjegjësi e madhe të jesh nëna e një supermodeleje, madje e njërës prej më të bukurave dhe të superpaguarave të planetit. Gisele Bundchen nuk ka nevojë për prezantime, por sic tregojnë fotot, as nëna e saj. Sepse ngjashmëria është e jashtëzakonshme!

 Vânia Nonnenmacher, braziljane me origjinë gjermane ka punuar gjithë jetën në bankë. Bashkë me të shoqin, Vladir, pedagog, kanë sjellë në jetë edhe pesë vajza të tjera përvec Gisele-s, që ka dhe një motër binjake, Patricia.

Gisele megjithatë duket se është ajo që ka fituar “ pokerin genetik“, sepse  ka marrë vërtet më të mirat e prindërve!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article