Hygerta Sako postoi foto me të ëmën, dhe ne pamë po të njëjtët sy të ëmbël!

Hygerta Sako duket e ka të ëmën pikë të dobët. Edhe kur fitoi kurorën e Miss-it, gjëja e parë që tha ishte : “Ua mami“!!!

Moderatorja ka shijuar sot kafen më të bukur të mëngjesit, atë me të ëmën. “ Me Rina balerinën“, ka shkruar ajo në rrjetet sociale; “ dashuria e nënës është përgjithmonë“!!

Dhe ne pamë në grua kaq të butë dhe të mirë, por gjithashtu gjetëm në fytyrën e saj ngjashmërinë me të bijën bukuroshe, sidomos në pjesën e syve!! Një moment vërtet I bukur ky, për të dyja!

Previous ArticleNext Article