Kushërira yll e Shakirës po bën namin në internet; si duket vajza që e pëlqejnë të gjithë!

Duket se Shakira nuk është e vetmja e talentuar në familje; kushërira e saj e parë, Valerie Dominguez, ka marrë një “lumë“ vlerësimesh në internet që kur ka nisur karrierën në television në vendin e lindjes, Kolumbi.

Ajo ka më shumë se 1 milionë ndjekës; fakti që Dominguez është kaq e njohur në Amerikën e Jugut nuk I detyrohet vetëm Shakirës. Ajo është aktivizuar që e re si modele, duke krijuar kështu famën e saj. Adhuron sportet dhe prezanton një emision që është ka fituar mjaft popullaritet në Kolumbi, “Yo me llamo”.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article