Për pak ndodhi tragjedia; Bomba rrezikon jetën e Angelina Jolie në sheshxhirim!

Gjatë xhirimeve të “The eternal”,  filmit më të fundit që do të ketë protagoniste Angelina Jolie është evituar një tragjedi.

Teksa dy aktorët kryesorë të filmit ndodheshin në sheshxhirim, shumë pranë tyrë është parë një bombë atomike e pashpërthyer, e mbetur nga Lufta e Dytë Botërore.

Sipas “The Sun” ishte për çëshje fati që u shmang tragjedia sepse nëse ajo bombë do ishte prekur kushedi se çdo kishte ndodhur.

Menjëherë pasi u lokalizua bomba i gjithë kasti u evakua duke krijuar panik dhe frikë tek të pranishmit. Menjëherë në sheshxhirim kanë mbërritur ekspertët e çmontimit të bombave, të cilët kanë pastruar zonën.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article