Victoria Beckham na tregoi pallton që kombinon me cdo veshje, sport dhe shik!

Kur vjen fjala tek stili, shijeve të saj mund t`i besoni plotësisht, sepse Victoria Beckham e ka treguar që fushën e modës, e njeh mirë! Dhe në cdo ditë që kalon, Ish Spice Girl  na tregon një kombinim të ri fantastic. “Dashuria“ e fundit e saj është palltoja me print leopardi. Aq shumë I ka hyrë në zemër, sa e veshi një të tillë që në verë, në mesin e vapës, vetëm që të tregonte sa bukur dukej! Tani, e ka mëse të përligjur kthimin e palltos së preferuar, sepse moti ia lejon plotësisht. Victoria na tregon sesi ajo mund të mbahet padyshim me një veshje elegante e këpucë të zeza me taka të larta, ose edhe më “sport“, me pantallona, dhe të gjithë do të kthejnë kokat!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article