Rezart Veleshnja nuk e ka problem të deklaroj rrogën live! Ja sa merr ai nga “Shiko Kush Luan”…

 

Prej disa javësh Rezart Veleshnja, është bërë bashkë-prezantues i Luana Vjollcës, në emisionin “ShikoKushLuan”, sezonin e dytë. Në ndryshimin nga netët e tjera të transmetiit aktori i “Portokallisë” ka deklaruar live në emision pagën e tij mujore, të cilën merr vetëm nga “ShikoKushLuan”.

Rezarti është shprehur në humor e sipër se rroga e tij aktuale ishte 2 miljon lekë.  Këtë e ka thënë në humor e sipër dhe Luana e befasuar nga deklarata e aktorit, pranon vërtetësinë për lajmin mbi rrogën reale të aktorit.

Aktori njihet për njeri shumë ekspreziv në të folurën e tij. E kemi vënë re që nuk di të ndaloj së folur dhe së bëri humor. Por me daklaratën e kësaj së shtune ai na ka vërtetuar shprehjen e popullit “Shakaja gjysma e së vërtetës”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article