Sekretin, martesës gati 20 vjecare të Catherine Zeta Jones, ia nxorri vjehrri!

Michael Douglas dhe Catherine Zeta Jones festuan 19 vjetorin e martesës, dhe mesazhi më i këndshëm që aktori mori në këtë ditë të vecantë, ishte padyshim ai i të atit, Kirk.

“ Të dashur Michael dhe Catherine, gëzuar përvjetorin“, ka shkruar ai. “ Michael, ti morë një mësim shumë të rëndësishëm në jetë: që të qëndrosh I martuar, duhet t`I bindesh gruas. Vazhdo të praktikosh atë që bëj unë me timë shoqe“, ka shkruar Kirk, qe e di mirë se për cfarë flet; ai u nda me gruan e parë, Diana Dill, nënën e Michael-it, ndërsa me të dytën, Anne Buydens, ka qëndruar i martuar për 65 vjet!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article