Ora hënore… “Longines” prezanzon linjën emblematike!

 

“The Longines Master Collection”, ditën e djeshme ka lanccuar krijimin më të ri të linjave të orëve, një prej firmave më të veçanta në treg. Modeli i ri karakterizohet një lëvizje rrotulluese eksluzive për “Longines”, nëpërmjet së cilës na tregohet edhe lëvizja hënore, duke krijuar një ekuilibër midis përsosmërisë teknike dhe elegancës klasike.

Veçanti tjetër është se, Longines, përbëhet nga data dhe lëvizje numerike arabe. Mekanizmi ka një kalibër krejt të ri, në linjën e orave, L899. Ajo është e disponueshme në dy madhësi (40 dhe 42 mm në diametër). Ndërsa modelet e koleksionit “Master Longines” janë të ndryshme:

  1. Barleycorn i zi, me numra romakë të pikturuar,
  2. Barleycorn argjendi, me numra arabë të pikturuar ose reflektim blu, me indekse të aplikuara.

Versioni 40 mm është gjithashtu në një tjetër version, me indeksin e diamantit për një pamje më të rafinuar. Modelet e reja të “The Longines Master Collection” shoqërohen ose me një byzylyk prej çeliku, inoxi, një rrip të zi ose blu për tu përputhur me ngjyrat e ndryshme të numrave.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article